سفارش تبلیغ
صبا ویژن













عاطفه و مسعود دو کبوتر عاشق

 

وقتی مجبوری با فردی گفت وگو کنی که مدام به تو می گوید : من مخالفم، تو اشتباه می کنی، درست نمی گویی، من بهتر می فهمم! باید صبر ایوب داشته باشی.

هر وقت قرار است با مینا حرف بزنم ، دنیا روی سرم خراب می شود. سال هاست که یکدیگر را می شناسیم. او دختر مهربانی است اما زمانی که می خواهیم جدی حرف بزنیم، مطمئنم تا نظرم را بیان کنم ، با مخالفت سر سختانه ی او رو به رو می شوم. با دلیل و بی دلیل هزار آسمان و ریسمان را به هم می بافد که بفهمی اشتباه می کنی و چنین وچنان. هر چقدر سعی دارم یک موضوع مشترک با او پیدا کنم اما بازهم او نکته ای برای مخالفت کردن می یابد. دوستی و هم صحبتی با او برایم خسته کننده شده است.

حتماً شما هم در زندگی به افرادی برخورد کرده اید که فکر می کنند عقل کل هستند . افرادی که در هر بحثی وارد شوند، نقش دادستان را بازی می کنند و کلاً با همه چیز مخالف اند. این گونه افراد یک سبک منحصر به خود دارند که پر است از افعال منفی و نقدهای طولانی . سبک آن ها در گفت وگو ، محاوره ی مخالفتی است.

ویژگی های این سبک چگونه است؟

سبکی از تعامل و گفت وگو که در آن یکی از طرفین ، عقیده ی مخالف داشته و سعی در تغییر نظر طرف مقابل دارند. در یک کلام، افرادی که مدام به ما می گویند: تو اشتباه می گویی و من درست می گویم! و این حرف در اصل یعنی: تو نمی فهمی و من می فهمم!

کسانی که از چنین روشی در ارتباط استفاده می کنند ، فاقد مهارت های لازم برای یک ارتباط مناسب و تاثیر گذار هستند زیرا در یک ارتباط صحیح باید موارد زیر رعایت شود؛

-دو نفر سعی کنند که در تعامل مشترک و برابر باشند.

-هر دو فرد سعی در بالابردن عزت نفس طرف مقابل داشته باشند.

-به یکدیگر نشان دهند که این ارتباط برای شان ارزشمند است.

اما در سبک محاوره ی مخالفتی ، چنین فردی درست بر عکس همه ی موارد بالا عمل می کند. وی سعی دارد خود را بالاتر نشان دهد، طرف مقابل را محکوم به ندانستن کند و عزت نفس او را از بین ببرد.

مخالفت های گاه دوست داشتنی

البته حرف زدن با فردی که چنین سبکی در گفت وگوهای خود دارد در برخی مواقع خالی از لطف نیست. با چنین افرادی هیچ وقت یک گفت وگوی سرد و کوتاه نخواهید داشت. همیشه در مقابل هر اظهارنظر، حرفی برای گفتن دارند و مخالفتی که خود باب گفت وگوی بعدی باشد را باز می کنند . اگر قرار باشد دیر به دیر مجبور به تحمل چنین آدمی باشید، می توانید از هم صحبتی پر فراز و نشیب لذت ببرید در غیر این صورت تحمل چنین همکلامی نه مشکل که گاهی محال است!

یک آینه بردارید

نگاهی به نوع گفت وگوی خودتان با دیگران داشته باشید ، زیرا ممکن است شما از آن دسته افرادی باشید که دیگران از هم صحبتی با او کلافه و خسته می شوند. فراموش نکنید هیچ گاه افرادی که چنین مشکلی در ارتباط دارند، در مرحله ی اول نمی پذیرند دچار مشکل هستند. آن ها فکر می کنند حق با خودشان است. شاید شما هم چنین مشکلی داشته باشید، بد نیست از نزدیکان خود بپرسید و مدتی گفت وگوهای خود را زیر نظر بگیرید.

تبدیل گفت وگوی مخالفتی به فعال

اگر چنین مشکلی ندارید اما در نزدیکان تان شخصی را سراغ دارید که سبک محاوره ای مخالفتی دارد و همین رفتارش شما را آزار می دهد، بهتر است در این خصوص با او صحبت کنید. می توانید دوستانه به او بگویید این همه مخالفت با نظر بقیه به ضررش تمام می شود و روزی بی هم صحبت می ماند و یا کمی با طنز و شوخی مقابله به مثل کنید تا طعم یک هم صحبت همیشه مخالف را بچشد. مسلماً این راهکارها در مورد افرادی ست که بی دلیل و منطق به مخالفت می پردازند، وگرنه لازم نیست همیشه، همه ی آدم ها با شما موافق باشند.

به او کمک کنید تا بتواند برخی مواقع به جای مخالفت ، سکوت کند. در قدم اول نمی توان انتظار داشت دیگران را تایید کند . همین که نگوید من مخالفم و تو اشتباه می کنی، یک قدم به اصلاح رفتارش نزدیک شده است.

همچنین می توانید برای او جایزه ای تعیین کنید. هرگاه مخالفتی نکرد، دوستانه تر و با مهربانی بیش تر او را پذیرا باشید و هرگاه مخالفت بی موردی انجام داد، کمی خود را ناراحت نشان دهید. هر تغییر رفتاری زمان می برد. مهم این است که آن فرد، متقاعد شود رفتارش اشتباه است . در غیر اینصورت هرچه تلاش کنید، تغییر نخواهد کرد


نوشته شده در یکشنبه 92/9/10ساعت 11:23 صبح توسط همخونه نظرات ( ) |


مجله موفقیت: آیا به نظر خودتان لیاقت و شایستگی بهره مندی از چیزهای بهتری را داشته اید، اما اینطور نشده است؟ باید بدانید که شما تنها نیستید.

بسیاری از افراد به این وضعیت پی می برند که زندگی شان آنطور که می خواهند پیش نمی رود. آنها درمی یابند که می توانند کارهایی را که دوست دارند، انجام دهند و از زندگی تا حد ممکن لذت ببرند. شما هم می توانید اینگونه باشید. اکنون به اشتباهات که در زیر آمده توجه کنید.

هفت اشتباه که زندگی شما را به جهنم تبدیل می کند!
1- افکار و عقاید

زندگی تان تحت کنترل افکار شماست. افکاری که شما به آنها قدرت و اختیار می دهید، تعیین کننده چگونگی حال، احساس و نگرشتان به جهان است. در حقیقت، افکار چیزی نیستند جز تلقین هایی که می آیند و می روند. با این وجود، هنگامی که ما دچار فکری وحشتناک می شویم، آن فکر را باور کرده و شروع می کنیم به تجزیه و تحلیل کردن تا از وقوع فاجعه جلوگیری کنیم، درحالی که راهی برای پیشگیری وجود ندارد.

اگر با افکار خود، بدون درگیر شدن با آنها روبرو شوید، در این صورت، افکار می گذرند و از شما دور می شوند. اکثر دلواپسی ها، نگرانی ها و شک و تردیدها از شما ناشی می شوند. این شما هستید که باعث به وجود آمدن آنها می شوید، در واقع آنها وجود ندارند.

2- کنترل کردن دیگران

شما نمی توانیددیگران را تغییر دهید، آنها زندگی خاص خود را دارند. اگر سعی دارید فردی را کنترل کنید یا تغییر دهید، در این صورت، انرژی خود را هدر خواهید داد. کمک به افراد، با تغییر دادن آنها حاصل نمی شود، بلکه با تغییر خودمان ممکن می شود.

زمانی که از تغییر دادن دیگران دست می کشید، می توانیدشروع به تغییر دادن زندگی خود کرده و به سوی آنچه برایتان اهمیت دارد حرکت کنید.

هفت اشتباه که زندگی شما را به جهنم تبدیل می کند!
3- خیال ها و رویاها

شما می توانید آنچه را که دوست دارید، انجام دهید. حتما شما هم رویاها و آرزوهایی در سر دارید که تنها خودتان با سعی و کوشش می توانید به آنها دست یابید. هر عذر و بهانه ای را دور بیندازید. از امروز شروع کنید. از خود بپرسید: «در حال حاضر چه کاری می توانم انجام دهم که باعث خشنودی و رضایت قلبی ام شود؟»

4- عدم احساس مسوولیت

باید احساس مسوولیت کنید.هیچ کس در هیچ موردی نسبت به شما بدهکار نیست. اگر زندگی شما آنطور که خواهان آن هستید، نیست، در این صورت، باید به تنهایی نیروی لازم برای تغییر آن را فراهم آورید. ممکن است شرایط و موقعیتی در زندگی شما وجود داشته که قابل تغییر نباشد، اما همیشه چیزی برای تغییر دادن وجود دارد. تا زمانی که هیچ مسوولیتی درخصوص زندگی خود برعهده نگیرید، چیزی اتفاق نخواهد افتاد. می توانید آه و ناله و شکایت کنید، اما چیزی تغییر نمی کند.

هفت اشتباه که زندگی شما را به جهنم تبدیل می کند!

5- عدم تمرکز

آیا می دانید چه می خواهید؟ اغلب افراد نمی دانند، اما شما باید چند هدف داشته باشید. این اهداف می توانند هر چیزی باشند اما باید شما را به جلو سوق دهد. البته فقط داشتن تمرکز کافی نیست، باید اقدام کرد.


6- نداشتن فعالیت

اگر دست به عمل نزنید، نمی توانیدمسائل را حل کنید. فقط با فعالیت های فکری و ذهنی نمی توانیدبه زندگی ایده آل و

مطلوب خود دست یابید، باید عمل کنید.

7- عدم توجه به ندای درونی

به توصیه های دیگران که از علایق شما شناختی ندارند توجه نکنید. خودتانباید برای آنچه که می خواهید انجام دهید


تصمیم بگیرید. به ندای درونی خود، گوش دهید. بعد از این، کجا می خواهید بروید؟ چه کاری می خواهید انجام دهید؟


زمان آن رسیده است که از فریب دادن خود دست بردارید و اقدام کنید.

نوشته شده در یکشنبه 92/9/10ساعت 11:22 صبح توسط همخونه نظرات ( ) |

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا گاهی اوقات گلودرد به خودی خود برطرف می‌شود مخصوصا اگر عامل آن حساسیت یا ویروس باشد اما در مواردی که عامل گلودرد، عفونت باکتریایی است درمان آن ضروری است و باید علائم هشداردهنده آن را شناخت و جدی گرفت.

به گزارش سایت اینترنتی هلث‌دی‌نیوز، برخی از شایع‌ترین علائم هشداردهنده‌ گلودردهای باکتریایی به شرح زیر است:

- در صورتی که گلودرد بیش از یک هفته ادامه پیدا کند.

- در مواقعی که تنفس یا عمل بلع به دلیل درد گلو به سختی انجام شود.

- اگر فرد مبتلا به گلودرد دچار ریزش شدید آب دهان شوند.

- در صورتی که لکه‌های چرک و عفونت در انتهای گلو مشاهده شود.

- در مواقعی که کهیر پوستی ظاهر شود.

- اگر خون در بزاق یا خلط دیده شود.

- در صورتی که علائم از دست رفتن آب بدن از جمله خستگی، خشکی دهان،‌ تکرر ادرار یا خشکی چشم مشاهده شود.


نوشته شده در چهارشنبه 92/9/6ساعت 11:3 صبح توسط همخونه نظرات ( ) |

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >


کد قالب جدید قالب های پیچک